MONTPHOTO COMMUNITY

Josep Blanch

(Spain)
Biografía

Vaig començar en la fotografia a l'edat dels 20 anys quan la meva primera feina va ser vendre tota mena de material fotogràfic, càmeres, ampliadores, material de laboratori, rodets de fotos… i des de llavors sempre he tingut una càmera entre les meves mans. Amb formació universitària al camp de les humanitats, amb estudis en antropologia. La meva vida laboral ha transcorregut al món de les finances. Però en paral·lel, no he deixat mai el món de la fotografia i els viatges. M'encanta conèixer món i les seves cultures i per descomptat fotografiar-les.
Autodidacte, però també he compartit coneixements i he après amb grans professionals de la fotografia i del periodisme. Quan va arribar la fotografia digital, vaig aprofitar per reciclar-me i especialitzar-me a través de la Nikon School, sent les meves especialitats la fotografia etnogràfica com una especialització de la fotografia de viatge i com a fotògraf de naturalesa, em considero generalista. Practico la macrofotografia, astrofotografia i paisatge.
Disposo d'un ampli fitxer fotogràfic tant nacional com internacional. Dins el món de la fotografia, faig activitat docent. He realitzat diverses exposicions col·lectives sobre natura i d'individuals (“Ladakh, el petit Tibet”, “Madagascar, viure malgaix”, “Iran, més enllà dels aiatol·làs” i "Pakistan, un país amb dues cares").  Vaig participar en l'edició del 2023 del FineArt  d'Igualada amb el meu treball sobre el Kalash, ètnia del Pakistan on també, dintre del programa, vaig impartir un taller sobre "Fotografia Etnogràfica". He participat en l'edició i il·lustració fotogràfica del llibre “Els Forns d'Oli de Ginebre” i vaig ser co-comissari i responsable de fotografia de l'exposició “Els Forns d'Oli de Ginebre” al Museu Etnològic i les Cultures de Barcelona. He participat en l'equip multidisciplinari d'un projecte museístic per a la Diputació de Tarragona. Així mateix, també faig col·laboracions fotogràfiques per a ONG's.
Soc soci de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya i membre de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura

MontPhoto Shop facebook Instagram twitter flickr vimeo
© MontPhoto 2024 | Apt. de Correus nº 107 | Travessera Mas Romeu, 3 | 17310 Lloret de Mar (Girona), ESPANYA
Normas de uso del web | Avíso legal | Política de privacidad | Política de cookies | Cambiar preferencias de cookies
Administración | Diseño web: ATMultimedia.com